tradicija

Dabar obrt Požega | Ovlašteni STIHL partner i distributer

Sve je počelo 1990. osnivanjem poduzeća IVER koje se bavilo zastupništvom i prodajom poznatih i kvalitetom dokazanih proizvoda marke STIHL i VIKING.

Zbog značajnoga povećanja obima posla i širenja asortimana u godinama koje su uslijedile, 1999. otvaramo obrt IVER-STIHL, a od 2008. obrt mijenja ime u DABAR.

Do danas poslujemo pod tim imenom koje prerasta u sinonim za kvalitetu proizvoda i usluge.

16
GODINA TRADICIJE
16 +
POSLOVNIH KLIJENATA
169 +
ARTIKALA

ponuda

Od prvih godina postojanja, otkad se u našem asortimanu nalaze svima dobro poznati proizvodi STIHL i VIKING, s vremenom kupcima počinjemo nuditi i druge visokokvalitetne marke, FERRIS, SIMPLICITY, STIGA, AL-KO, BRIGGS&STRATTON, PELLENC i mnoge druge.

Osim strojeva, u ponudi imamo i originalne rezervne dijelove, ulja i maziva, osobnu zaštitu i opremu te potrošni materijal.

stručni savjet i briga o vašem uređaju

Osiguravamo stručan i specijaliziran ovlašteni servis za sve proizvode u jamstvenom roku, ali i izvan njega. Stalnim usavršavanjem svojih djelatnika pokušavamo povećati zadovoljstvo svojih korisnika. Ono čime se nastojimo istaknuti i približiti tržištu, osim kvalitetom proizvoda, visok je stupanj specijalizacije, educiranosti i individualni pristup svakom kupcu.

Ako imate uređaj za popravak, a nemate ga kako dovesti, nazovite nas i doći ćemo po njega, popraviti ga i vratiti na vašu adresu.